Werken bij

Heb jij interesse in een uitdagende baan en wil jij graag werken in de speciaalbier-branche?

De beste kwaliteit brouwingrediënten voor (thuis)brouwers.

De craftbier-revolutie is nog steeds in volle gang. Thuis je eigen bier brouwen is voor vele bierliefhebbers een serieuze hobby en voor sommige zelfs een eerste stap naar een professionele microbrouwerij in de toekomst. Onafhankelijk van de brouwcapaciteit, het streven naar kwaliteit geldt voor elke (thuis)brouwer, en daarvoor zijn de beste grondstoffen essentieel.
Als dochteronderneming van Selected Brewing Ingredients heeft SBI Homebrew een persoonlijke inkooppartner waardoor wij de hoogste kwaliteit ingrediënten kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken graag mee met (thuis)brouwers.

Orderpicker / Magazijnmedewerker

De kracht van Selected Brewing Ingredients BV is onze supersnelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een vlotte, enthousiaste Orderpicker / Magazijnmedewerker voor ons logistieke proces! Aantoonbare ervaring in een magazijn en een goede beheersing met de reachtruck is een vereiste, aanvullende heftruckervaring is uiteraard een pré.

Ben jij fysiek in staat om deze uitdaging aan te gaan? Spreekt werken in een klein team jou aan? Solliciteer dan direct op deze functie.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan in de speciaalbier-branche, bekijk dan eens onze vacatures op sbi4beer.com!

Voor verdere informatie over vacatures, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie kan via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com