Werken bij

Heb jij interesse in een uitdagende baan en wil jij graag werken in de speciaalbier-branche?

De beste kwaliteit brouwingrediënten voor (thuis)brouwers.

De craftbier-revolutie is nog steeds in volle gang. Thuis je eigen bier brouwen is voor vele bierliefhebbers een serieuze hobby en voor sommige zelfs een eerste stap naar een professionele microbrouwerij in de toekomst. Onafhankelijk van de brouwcapaciteit, het streven naar kwaliteit geldt voor elke (thuis)brouwer, en daarvoor zijn de beste grondstoffen essentieel.
Als dochteronderneming van Selected Brewing Ingredients heeft SBI Homebrew een persoonlijke inkooppartner waardoor wij de hoogste kwaliteit ingrediënten kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken graag mee met (thuis)brouwers.

Allround Bier-brouw-webshop Beheerder i.c.m. werkbegeleider (25-32 uur)

Bij SBI Homebrew werk je samen met een klein team. We verwerken grondstoffen naar kleinere hoeveelheden, maar er worden ook bier-brouwpakketten geassembleerd. Een fysiek goede conditie, nauwkeurig werken en enthousiasme is hier meer dan welkom!

Zie jij het aanpakken van werk, het organiseren daarvan en diverse administratieve taken als een leuke uitdaging? Maar heb jij daarnaast ook affiniteit met het werken en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Is de speciaalbier-branche iets waar je sowieso al in geïnteresseerd bent of graag meer over zou willen leren? Bekijk dan de volledige vacature hieronder en solliciteer direct op deze uitdagende baan.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan in de speciaalbier-branche, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie kan via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com