Werken bij

Heb jij interesse in een uitdagende baan en wil jij graag werken in de speciaalbier-branche?

De beste kwaliteit brouwingrediënten voor (thuis)brouwers.

De craftbier-revolutie is nog steeds in volle gang. Thuis je eigen bier brouwen is voor vele bierliefhebbers een serieuze hobby en voor sommige zelfs een eerste stap naar een professionele microbrouwerij in de toekomst. Onafhankelijk van de brouwcapaciteit, het streven naar kwaliteit geldt voor elke (thuis)brouwer, en daarvoor zijn de beste grondstoffen essentieel.
Als dochteronderneming van Selected Brewing Ingredients heeft SBI Homebrew een persoonlijke inkooppartner waardoor wij de hoogste kwaliteit ingrediënten kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken graag mee met (thuis)brouwers.

Allround Logistiek Medewerker

De kracht van Selected Brewing Ingredients BV is onze supersnelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Allround Logistiek Medewerker! Je hebt aantoonbare ervaring in een magazijn en aanvullende heftruckervaring is uiteraard een pré. Naast het picken en verzendklaar maken van orders, ga je ook aan de slag met het verwerken van ingekomen goederen.

Ben jij fysiek in staat om deze uitdaging aan te gaan? Werk jij graag in een magazijn zonder ploegendienst? Solliciteer dan direct op deze functie.

Financiële collega

Ben jij een allrounder op financieel gebied? En wil je niet enkel bezig zijn met cijfers, maar ook meedenken en ontwikkelen? Werk je graag in een dynamische omgeving en groeiend bedrijf?

Wij zijn op zoek naar een Financiële collega ter versterking van de afdeling Finance & Purchase. Je bent medeverantwoordelijk voor het verwerken van de complete financiële administratie van Selected Brewing Ingredients BV en van SBI Homebrew BV.

Ben jij perfectionistisch en zorgvuldig en kan je eenvoudig schakelen tussen diverse werkzaamheden? Neem dan contact op of solliciteer direct.

Customer Service collega (32-40 uur)

Customer Service is bij Selected Brewing Ingredients heel belangrijk, omdat de klanten bij SBI centraal staan!

Onze klanten krijgen altijd een vast contactpersoon toegewezen, waardoor jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen klanten. Hierdoor kan je ze van A tot Z helpen met hun bestelling. We werken niet met sales-targets of acquisitie, maar richten ons enkel op leuke dienstverlenende gesprekken met leuke klanten.

Een uitstekende beheersing van het Nederlandse taal is hierbij uiteraard noodzakelijk, Engels is een pré. Heb jij aantoonbare ervaring met klantverantwoordelijk zijn, kan je prioriteiten stellen en ben je proactief? Lees dan snel verder!

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan in de speciaalbier-branche, bekijk dan eens onze vacatures op sbi4beer.com!

Voor verdere informatie over vacatures, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie kan via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com